Acasă > Stiri > Conţinut

Inovaţia este imperativ China iluminat Capital încercarea de a face Upgrade

Iluminat industrial modernizarea inovare este imperativ


In Delta Pearl River, Zhongshan industriale cluster economia este foarte distinctiv. În 2007, producţia industrială Zhongshan contabilizate valorii producției industriale totale a oraşului de clustere de 70 %.


Numeroase grupuri industriale în Zhongshan în industria de iluminat este un majore tradiţionale industrii, Zhongshan, de asemenea, cunoscut ca "China iluminat capital". Cele mai multe grupuri de industria de iluminat, guzhen town, afacerile locale legate de iluminare mai mult de 5.000 de întreprinderi, cu peste 100.000 de oameni, la scară până la 16 de miliarde de yuani.


Cu toate acestea, productia de iluminat, iluminat produse, a fost, în trecut, intensiva industrii, produse tehnologice de conţinut şi valoare adăugată nu sunt mari, actualizarea industriale cluster este foarte urgent. Secretar adjunct al Zhongshan municipal Comitetului Li Qihong, primarul a declarat reporterilor: "Zhongshan este oraş doar pilot de inovare a clusterelor industriale în provincia Guangdong. Oraşul administrative anterioare pentru structura de cluster industriale are pentru a sprijini o afacere mare şi industrializarea lung caracterizat prin lanţul valoric. Ca LED-uri iluminat inovaţiile industriale clusterului actualizarea 'pionierat' zona, industria de iluminat guzhen trebuie să îmbunătăţi brand lanţ efecte, tehnologie alianţe, producatorii regionale, industria sprijinirea plin inovare Centre, centre de distribuţie şi alte upgrade-uri pentru a deveni mai influente si mai competitive industriale de bază. ”


"Sosirea crizei financiare afectate o mulţime de industria de real estate, guzhen pe iluminat, de asemenea, a suferit destul de un pic de influenta, accelera upgrade-ul şi inovaţia şi spori competitivitatea lor." Zhongshan guzhen town, Vice primarul Wei Hongrui a spus.