Pachete de alimentare de urgență cu LED-uri Max 10W-DF618H

Număr model: DF618H Caracteristici speciale de evidențiere: ◇ Acest kit poate potrivi maxim 10w lumină și are 2w-10w putere de ieșire de urgență! ◇ Nu mai conducătorul auto - Combinați șoferul LED și driverul de urgență într-un singur dispozitiv! ◇ Nu există baterie extrară - Construiți-în-baterie în interiorul cazului, suport pentru mai mult de 3 ore de urgență ...

Detalii produs

Număr model: DF618H

Specialitate

Nume Kit de alimentare de urgență
Model DF-618H
Suportă intervale de putere LED Max 10W
Ieșire de urgență Putere 2W ~ 10W
Tensiune de intrare 85-265VAC, 50/60 Hz
Tensiunea de ieșire DC30-60V 333mA ± 3%
Voltajul bateriei 3.6V / 7.2V
Durata de funcționare de urgență > 90 minute cu personalizat
Temp. De lucru Ta: 45 ℃ TC: 70 ℃
Timpul de încărcare > 24hrs
Dimensiunea Invertorului 122 * 78 * 32mm

Caracteristici evidențiate:

◇ Acest kit poate potrivi maxim 10w lumină și are 2w-10w putere de ieșire de urgență!

◇ Nu mai conducătorul auto - Combinați șoferul LED și driverul de urgență într-un singur dispozitiv!

◇ Nu există baterie extrată - Construiți-în-baterie în interiorul cazului, suport pentru mai mult de 3 ore de iluminat de urgență!

◇ Nu există conexiune complexă - Conexiune simplă cu doar 6 porturi!

◇ Suport senzor radar extral!


descrierea produsului

DF618H este un produs revoluționar care poate avea loc în rândul șoferului tradițional Led și face ca acesta să aibă funcția normală a conducătorului auto și funcția luminii de urgență împreună.

Acest kit de alimentare de urgență este conceput pentru a converti o gamă largă de tipuri de LED-uri (lumină de panou, iluminare stradală, lumină spot, etc.), ceea ce face ca ledurile să poată continua să dea putere de 2 ~ 10w atunci când alimentarea principală eșuează.

DF618H poate să corespundă tensiunii de intrare de la 85V la 265VAC, iar curentul de ieșire trece prin driverul Led, făcând LED-ul dvs. de iluminare completă de putere de urgență atunci când alimentarea principală este eșec.

DF618H proiectat cu o masă de IC, care pentru a face acest kit funcționarea stabilă, circuitul de izolare și protecția împotriva încărcării.

Anchetă