Acasă > despre noi

Ionela Ltd este o companie privată fondată în 2009, specializat în proiectarea şi fabricarea unei game largi de kituri de conversie a iluminat, inclusiv o cuprinzătoare varietate de kituri de LED şi dispozitive.

Compania se concentrează pe promovarea produselor sale prin intermediul clienţii OEM şi atunci când este necesar oferă forţei de muncă şi materiale pentru a efectua modificări de lucru, asigurându-se astfel că kituri de conversie sunt încorporate în mod corespunzător în conformitate cu standardele europene, Australia, America şi British corespunzătoare.

Vom angaja personal peste 100 locale şi mândrim cu nivelul de satisfacţie nostru excelent de livrare. Majoritatea produselor noastre sunt expediate pe bază de livrare a doua zi, în mod normal, orice ordine primite înainte de prânz va fi expediat de livrare a doua zi, timpul specificat la cost suplimentar.

Dengfengand #39; s experimentat serviciu ingineri oferă o calificare, tehnic şi #39; pe siteand #39; serviciu. Module fabricate şi/sau bateriile furnizate sunt garantate în întregime.

Au mutat la fabrica de 3300 mp bespoke astăzi, clienţii noştri sunt acum posibilitatea de a beneficia de creşterea capacităţii şi eficienţa de modă de această investiţie.